6 februari 2022
16:00

Hemsjö IF

Referat: Borås Bandy - Hemsjö IF

Första historiska segern mot Hemsjö IF i seriesammanhang någonsin är ett faktum. 4-1 i halvlek efter ett äkta hattrick av #8 Nikita Veshchagin samt klokt sammanhållet spel av hela laget, inte minst defensivt, låg till grund för segern. Även fenomenalt bra målvaktspel av vår #37 Bobby Manasiev var viktigt för framgången.

En tyst minut innan matchen hedrade den bortgångne Hemsjö IF spelaren Kristian Hasselhuhn. Borås Bandyklubb beklagar sorgen och ägnar en tanke åt Kristians nära och kära i en svår tid.

Matchen var välspelad och segern var rättvis. Vi hade viss hjälp av dubblerande spelare då truppen tunnats ut pga bland annat sjukdom och skador.

Att se egna produkterna 14-åriga Benjamin Eriksson och 16-åriga Anton Lindberg ta för sig på isen är såklart en av matchens stora behållningar. "Kör, bara kör" som tidigare tränaren Stefan Nordén hade utryckt det!